تفاوت ها و مزیت های بی نظیر تولیدات تساسنگ نسبت به محصولات بازار

اگر به‌دنبال ساخت نمای مدرن برای سازه خود هستید، میکروسمنت می تواند انتخاب بسیار خوبی برای شما باشد. اصلی‌ترین ترکیب موجود در میکروسمنت سیمان است که با رزین و آب مخلوط می‌شود. این ترکیب دارای کیفیت و تنوع رنگ بسیار بالا بوده و به‌وفور در مکان‌های عمومی و ادارات و ساختمان‌ها به‌عنوان نما و کف‌پوش، دیواره استخر و حتی دیوار داخلی ساختمان استفاده می‌شود.

مشخصات فنی میکروسمنت

میکروسمنت پوششی بسیار زیبا و مستحکم است که علاوه‌بر مقاومت بالا در برابر عواملی همچون مواد شیمیایی و ضربات مکانیکی، تنوع بسیار زیادی در طرح و رنگ دارد. به‌دلیل مقاومت بالا، میکروسمنت مناسب برای محل‌های شلوغ است که به‌وفور در معرض تنش هستند. حتی می‌توان آن‌ها را مجهز به درزگیر کرد تا ضدآب شده و خاصیت عایق پیدا کنند. این تجهیزات ساختمانی پرکاربرد براساس انواع آستر، رویه، رنگ‌بندی و… تنوع زیادی دارند. در این نوع بتن از سیمان، رزین، مواد معدنی، پلیمر و… استفاده می‌شود‌. ظاهر میکروسمنت مناسب خاص‌پسندان بوده و نگه‌داری آسانی دارد. همچنین از آن‌جایی که با ضخامتی حدود ۳ میلی‌متر اجرا می‌شود، هزینه کمی برای شما خواهد داشت. این نمای ساختمانی مدرن از مواد آلی و معدنی تهیه شده و قابلیت تغییر و ایجاد نماهای گوناگون را دارد.

مزایای میکروسمنت

پوشش‌های میکروسمنت دارای ویژگی‌های جذاب و مزایای بسیار زیادی هستند که باعث گسترش استفاده از این‌گونه تجهیزات ساختمانی شده است.

  • وزن سبک: پوشش میکروسمنت با ضخامت ۲ تا ۳ میلی‌متر اجرا شده و وزن پایینی دارد. این موضوع جهت ایمنی ساختمان اهمیت زیادی خواهد داشت.
  • یکپارچگی: میکروسمنت هیچ‌گونه درزی نداشته و به‌صورت یکپارچه اجرا می‌شود. این موضوع باعث پاک شدن آسان و عدم جذب آلودگی سطوح می‌شود‌.
  • مقاومت بالا: این پوشش ساختمانی استحکام و مقاومت بسیار زیادی در برابر ضربه، حرارت، مواد شیمیایی و… دارد.
  • دوست‌دار محیط زیست: مواد اولیه مورد استفاده در ساخت میکروسمنت قابل بازیافت بوده و به محیط زیست آسیب وارد نمی‌کنند.
  • خاصیت ضدآب: میکروسمنت به‌خودی‌خود ضدآب است و می‌توان با اعمال درزگیر این ویژگی را چند برابر کرد.
  • چسبندگی بالا: میکروسمنت قابلیت چسبندگی و انعطاف‌پذیری بالا دارد. به‌عبارتی این پوشش می‌تواند روی عناصر دیگر همچون کاشی، سرامیک و… هم اعمال شود.
  • رنگ‌پذیری: رنگ میکروسمنت با اضافه کردن رنگدانه‌های گوناگون به‌راحتی تغییر می‌کند و در طول زمان دچار تغییر رنگ نمی‌شود‌.

معایب میکروسمنت

به‌طور کلی برای میکروسمنت معایب تخصصی وجود ندارد و بیش‌ترین مشکلات آن مربوط به تولید یا نصب غیراصولی آن است. بنابراین تهیه اصولی و انتخاب نصاب ماهر در ایجاد نمای میکروسمنت اهمیت بالایی دارد.

  • ضعف زیرسازی: درصورتی که زیرسازی میکروسمنت کاملاً محکم نباشد و پوشش روی سطحی نامتوازن ایجاد شود، سازه با مشکل مواجه شده و استحکام کافی نخواهد داشت.
  • ترک و شکستگی: زیرسازی نامناسب میکروسمنت موجب می‌شود که با تغییرات دمایی ترک ایجاد شود.
  • زمان‌بر بودن: از آن‌جایی که میکروسمنت به‌صورت لایه‌لایه اجرا می‌شود، خشک شدن و اتمام کار آن مخصوصاً برای سازه‌های متراز بالا زمان‌بر خواهد بود.
  • عایق ضعیف حرارتی: میکروسمنت به‌عنوان عایق ضعیف حرارتی پس از نصب، دمای پایینی دارد بنابراین بهتر است منبع گرمایشی زمینی برای سازه داشته باشید. با این حال مدنظر داشته باشید که میکروسمنت عایق ضعیفی است و به سختی تغییر دما می‌دهد.
  • دمای مناسب نصب: دمای ۱۵ تا ۲۵ درجه بهترین دما برای نصب میکروسمنت است. درصورتی که میکروسمنت در دمای پایین نصب شود، میکرو سمنت به سختی سفت می‌شود و اگر در دمای بالا اجرا شود، به سرعت سفت خواهد شد.

همچنین بخوانید: بتن اکسپوز – قیمت بتن اکسپوز

کاربرد میکروسمنت

میکروسمنت از جمله تجهیزاتی است که می‌تواند هم در داخل و هم در خارج ساختمان به‌کار رود. نمای داخلی و خارجی ساختمان با این نوع بتن جلوه بسیار خوبی پیدا می‌کند. علاوه‌بر نمای میکروسمنت، کف‌پوش میکروسمنت هم از موارد بسیار رایج استفاده از این نوع بتن خواهد بود. در ادامه به کاربردهای دیگر نمای میکروسمنت اشاره می‌شود.

نمای داخلی میکروسمنت

در نمای داخلی ساختمان، میکروسمنت می‌تواند بسیار کاربردی باشد. این پوشش می‌تواند جلوه بسیار خوبی روی دیوارهای داخلی ساختمان داشته باشد و نیاز به هیچ‌گونه تزئین اضافی ندارد.

  • کف‌پوش میکروسمنت: میکروسمنت به‌دلیل یکپارچگی و قابلیت اعمال روی پوشش‌های مختلف، می‌تواند گزینه مناسبی برای ایجاد کف‌پوش و جایگزین خوبی برای سنگ و کاشی باشد.
  • میکروسمنت حمام: انتخاب پوشش دیوار و کف حمام به‌دلیل رطوبت زیاد، بسیار مهم است. از طرفی میکروسمنت دارای ویژگی‌هایی همچون مقاومت در برابر رطوبت و بخار آب بوده و می‌تواند گزینه مناسبی برای پوشش حمام باشد.
  • میکروسمنت آشپزخانه: میکروسمنت مقاومت بسیار خوبی از خود در برابر مواد شیمیایی و حرارت و مواد شوینده نشان می‌دهد. این ویژگی‌ها در کنار ضدلغزش بودن باعث می‌شود که میکروسمنت، نمای مناسب آشپزخانه با طول عمر بالا محسوب شود.

نمای خارجی میکروسمنت

نمای خارجی سازه‌ها در برابر عوامل طبیعی و غیرطبیعی زیادی قرار دارند و میکروسمنت با ویژگی‌هایی که دارد می‌تواند به‌شدت برای چنین کاربردهایی مناسب باشد. علاوه‌براین، ظاهر بسیار شیک و مدرنی هم ایجاد می‌کند و هزینه ساخت نمای ساختمان را کاهش می‌دهد.

  • پله میکروسمنت: در ساختمان‌سازی مدرن، استفاده از میکروسمنت در ساخت پله‌ها بسیار رایج است و پله‌هایی ضدلغزش و ایمن می‌سازد.
  • استخر میکروسمنت: یکی دیگر از جاهایی که ضدلغزش بودن میکروسمنت مورد توجه قرار می‌گیرد، دیواره و کف استخرها است. در انواع استخرهای سرپوشیده و سرباز، این تجهیزات ساختمانی مقاوم به اشعه آفتاب، کاربرد زیادی دارند.
  • تراس میکروسمنت: مناطقی از سازه همچون تراس و بالکن، به‌وفور در معرض آلودگی و گردوغبار، بارش، رطوبت و… هستند. استفاده از میکروسمنت در تراس، علاوه‌بر ظاهر زیبا و یکپارچه، زودتر تمیز شده و مقاومت بالایی دارد.

سخن پایانی

میکروسمنت پوششی بتنی و دکوراتیو است که استحکام بسیار بالایی داشته و می‌تواند در طرح و رنگ‌های گوناگون به‌عنوان نمای داخلی و خارجی و کف‌پوش استفاده شود. میکروسمنت وزن پایینی داشته و با ویژگی‌هایی همچون مقاومت بالا، چسبندگی بالا، ضدآب بودن و… مورد توجه معماران امروزی قرار گرفته است. در این نوع تجهیزات ساختمانی بیش‌ترین معایب مربوط به ساخت غیراصولی و عدم مهارت کافی نصاب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *